Seuraavat kuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2017. Me Vihreät puolustamme myös niitä, joiden on vaikeaa tai mahdotonta ajaa omaa asiaansa. Tavoitteenamme on eettisesti ja ekologisesti kestävä tulevaisuus, jossa turvallisuus, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo ovat itsestäänselvyyksiä. Kuntavaalien neljä pääteemamme ovat ympäristö, koulutus, köyhyyden torjuminen ja työ. Valtakunnallinen ohjelma kokonaisuudessaan on täällä.

Nämä tavoitteet eivät valitettavasti toteudu itsestään. Ne toteutuvat vain, jos päättämässä on niitä kannattavia ihmisiä. Taustalla, iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä  — riittää, että olet kiinnostunut yhteisistä asioista ja haluat vaikuttaa niihin.

Tunnistitko itsesi? Tiedätkö kenties jonkun, joka olisi mielestäsi hyvä vihreä ehdokas? Ota yhteyttä suoraan meihin, tai ehdota ehdokasta täällä.

Tule sinäkin rakentamaan yhdessä parempaa huomista.