Hallituksen 2022 jäseniä vasemmalta: Kimmo Klemola, Ninni Kuparinen (pj), Sonja Kähäri, Sirkka Littow, Marja Estola, Ritva Pohjola

Etelä-Karjalan vihreät valitsi syyskokouksessaan hallituksen vuodelle 2022. Puheenjohtajana toimii Ninni Kuparinen

Kansanedustaja ja vihreiden varapuheenjohtaja Hanna Holopainen toi kokoukseen terveisiä eduskunnasta ja esitteli viikonloppuna julkaistua Vihreiden aluevaaliohjelmaa. Aluevaalit järjestetään tammikuun 23. päivänä ja puolueiden ehdokashankinta käy juuri nyt kuumana. Etelä-Karjalan vihreiden aluevaaliohjelmassa tullaan korostamaan ennaltaehkäiseviä palveluita, perusterveydenhuollon vahvaa rakennetta sekä vapaaehtoisten sopimuspalokuntien aseman turvaamista.

”Pelastustoimi on tärkeä osa hyvinvointialuetta ja sen tila koskettaa meitä kaikkia. Etelä-Karjalassa on pitkät välimatkat ja monet saavat ensimmäisen avun hätätilanteessa vapaaehtoisilta palokunnilta tai Etelä-Karjalan sopimuspalokunnilta. Pelastustoimen merkitystä tulevissa valtuustoissa ei voi korostaa liikaa ja harmillisesti se on jäänyt keskusteluissa nyt taka-alalle.”, painottaa itsekin VPK-taustan omaava vastavalittu Etelä-Karjalan vihreiden puheenjohtaja Ninni Kuparinen.

Etelä-Karjalan vihreät toivoo, että valituilla valtuustoilla on aidosti halu tarttua vallitsevaan mielenterveyskriisiin. Tarvitaan aktiivista yhteistyötä, jotta edellytykset mielenterveydelle olisivat olemassa. Tämä tarkoittaa muun muassa liikuntapalveluita sekä yhteistyötä ennaltaehkäiseviä ja ylläpitäviä palveluita tarjoavien kanssa, esimerkkeinä työ- ja opiskeluterveys.

Etelä-Karjalan vihreät ry:n hallitus vuonna 2022
Puheenjohtaja Ninni Kuparinen (Lappeenranta)
Marja Estola (Imatra)
Kimmo Klemola (Lappeenranta)
Sonja Kähäri (Ruokolahti)
Sirkka Littow (Lappeenranta)
Jonne Mustonen (Lappeenranta)
Ritva Pohjola (Imatra)
Mikko Syren (Lappeenranta)
Mikko Vento (Lappeenranta)

Lisätietoja,
Ninni Kuparinen, kuparinenninni@gmail.com, 040 164 7992
Kimmo Klemola, kimmotklemola@gmail.com, 040 556 1357